Skepp ohoj kära stekhällslover
Som kund och trogen följare ger jag dig möjligheten att före alla andra boka in en gourmethelg på vackra Hotell Wisingsö den 30 september tillsammans med mig och Kamerakvinnan.
Vid ankomst bjuder jag på en stekhällslunch i trädgården med dryck. Här finns det gott om tid att hänga med mig och prata stekhällsmatlagning och allt annat som hör det goda livet till. Efter incheckning blir det musikquiz eller om ni hellre vill ut och upptäcka vackra Visingsö till fots eller med cykel.
Information
Klockan 18:30 sabrerar jag en 15 liters Champagne en sk. Nebuchadnezzar i stora salongen. Vad passar inte bättre än att dela EN FLASKA tillsammans innan middagen. Till bubblet serveras små fina canapéer innan vi sätter oss till bords och njuter en tre-rättersmiddag signerad Kapten Mat.
Förrätt:
Säsongens skaldjurstallrik
Vin: Petit Chablis
Varmrätt:
Oxfilè Provencale med råstekt potatis och baconlindande haricots verts.
Vin: Côtes du Rhône
Dessert:
Blåbärspaj med vaniljsås
Kaffe och punch
Baren är öppen med trubadurunderhållning till 01:00
