Skepp ohoj kära stekhällslover
Välkomna att boka in en gourmethelg på vackra Hotell Wisingsö lördagen den 7 oktober tillsammans med mig och Kamerakvinnan.
Vid ankomst bjuder jag på en stekhällslunch i trädgården med dryck. Här finns det gott om tid att hänga med mig och prata stekhällsmatlagning och allt annat som hör det goda livet till. Efter incheckning blir det musikquiz eller om ni hellre vill ut och upptäcka vackra Visingsö till fots eller med cykel.
Information
Lunch:
Kaptenens signaturburgare från stekhällen
Dryck: Kaptenens Guldöl
Sabrering 15 liters flaska Champagne
Klockan 18:30 sabrerar jag en 15 liters Champagne en sk. Nebuchadnezzar i stora salongen. Vad passar inte bättre än att dela EN FLASKA tillsammans innan middagen. Till bubblet serveras små fina canapéer innan vi sätter oss till bords och njuter en tre-rättersmiddag signerad Kapten Mat.
Förrätt:
Säsongens skaldjurstallrik
Vin: Petit Chablis
Varmrätt:
Oxfilè Provencale med råstekt potatis och baconlindande haricots verts.
Vin: Côtes du Rhône
Dessert:
Blåbärspaj med vaniljsås
Kaffe och punch
Vickning på stående fot
Baren är öppen med trubadurunderhållning till 01:00
