Gourmethelg på vackra Hotell Wisingsö

Skepp ohoj kära stekhällslover

Välkomna att boka in en gourmethelg på vackra Hotell Wisingsö lördagen den 7 oktober tillsammans med mig och Kamerakvinnan.

Vid ankomst bjuder jag på en stekhällslunch i trädgården med dryck. Här finns det gott om tid att hänga med mig och prata stekhällsmatlagning och allt annat som hör det goda livet till. Efter incheckning blir det musikquiz eller om ni hellre vill ut och upptäcka vackra Visingsö till fots eller med cykel.

Information

Lunch:

Kaptenens signaturburgare från stekhällen
Dryck: Kaptenens Guldöl

Sabrering 15 liters flaska Champagne

Klockan 18:30 sabrerar jag en 15 liters Champagne en sk. Nebuchadnezzar i stora salongen. Vad passar inte bättre än att dela EN FLASKA tillsammans innan middagen. Till bubblet serveras små fina canapéer innan vi sätter oss till bords och njuter en tre-rättersmiddag signerad Kapten Mat.

Förrätt:

Säsongens skaldjurstallrik
Vin: Petit Chablis

Varmrätt:

Oxfilè Provencale med råstekt potatis och baconlindande haricots verts.
Vin: Côtes du Rhône

Dessert:

Blåbärspaj med vaniljsås
Kaffe och punch

Vickning på stående fot

Baren är öppen med trubadurunderhållning till 01:00

I PAKETET INGÅR:

  • Lunch med öl/vin/alkoholfritt
  • Canapé
  • Champagne
  • Kvällens 3-rättersmiddag
  • Dryckespaket
  • Vickning
  • Välfylld och fräsch frukostbuffé

Pris: 1995 kr/person med del i dubbelrum