Att kliva ner i kebabträsket och fylla den med fläskkött som jag gjorde i ett tidigare avsnitt var ganska kontroversiellt för genast kom kebabmaffian och tillrättavisade mig med att det endast kan vara nötkött i en kebab. Sen kom språkpoliserna och sa att det minsann var en grekisk gyro jag gjorde och inget annat. Men, men som den kebabälskare jag är, så kommer här ytterligare en utmaning för alla besserwissers då jag fyller min kebab med en rimmad oxtunga som jag först har kokat i över tre timmar för att sedan skiva upp och steka på hällen tillsammans med den rätta kryddblandningen. Sedan fyller jag ett mjukt tunt arabiskt bröd med kött, grönsaker samt kebabsås och serverar tillsammans med en sval Guinness. Matlagning på riktigt alltså. Oxtungan är en fulländad styckdetalj då den är oerhört smakrik, mör och dessutom oförskämt prisvärd. När ni liksom jag har tröttnat på julmaten tänder vi våra stekhällar eller tar fram stekpannan och lagar en mättande kebab eller vad det nu heter...God jul alla stekhällslovers ?⚓️Länkar till drycker i programmet:Hine Cognac Rare VSOPhttps://grapevine.se/dryck/hine-rare-...Guinnesshttps://www.guinness.com/en/our-beers...