Omelett med salsiccia
En fräsch sommaromelett med salsiccia, ost och frästa grönsaker är både gott och mättande i sommarvärmen. Nu är ju inte stekhällsmatlagning speciellt komplicerat och omelett är absolut inget undantag. Det svåraste är att vända runt den så att den ser trevlig ut på tallriken men övning ger färdighet. Servera tillsammans med en kall öl och njut av sommaren ??✈️⚓️❤️
Förberedelser 15 minuter minuter
Tillagningstid 15 minuter minuter
Måltid Mellanrätt
Kök Swedish
Stekhäll eller stekpanna
Spackelspadar
Stekspade
Kniv
Skärbräda
Stekhäll eller stekpanna
Bunke
Visp
- 600 gram salsiccia
- 12 ägg
- 1 dl vatten
- 2 knippe vårlök
- 3 röd spetspaprika
- 2 grön paprika
- 250 gram tomater
- 1 tsk paprikapulver
- 2 dl riven ost
- salt
- svartpeppar
- rapsolja