Go Back

Omelett med salsiccia

En fräsch sommaromelett med salsiccia, ost och frästa grönsaker är både gott och mättande i sommarvärmen. Nu är ju inte stekhällsmatlagning speciellt komplicerat och omelett är absolut inget undantag. Det svåraste är att vända runt den så att den ser trevlig ut på tallriken men övning ger färdighet. Servera tillsammans med en kall öl och njut av sommaren ??‍✈️⚓️❤️
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Måltid Mellanrätt
Kök Swedish
Portioner 4 pers

Equipment

  • Stekhäll eller stekpanna
  • Spackelspadar
  • Stekspade
  • Kniv
  • Skärbräda
  • Stekhäll eller stekpanna
  • Bunke
  • Visp

Ingredienser
  

  • 600 gram salsiccia
  • 12 ägg
  • 1 dl vatten
  • 2 knippe vårlök
  • 3 röd spetspaprika
  • 2 grön paprika
  • 250 gram tomater
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 dl riven ost
  • salt
  • svartpeppar
  • rapsolja

Video