Om mig
Jag är ödmjuk inför ert engagemang med miljontals visningar på YouTube.
Matinspiration inom
outdoor cooking
Jag har också lärt mig att man aldrig blir fullärd. Det är det som är så härligt med mat, man hittar hela tiden nya sätt att få det att fladdra till i gomseglet.
Många frågar om kaptensjackan. Jag bär den förstås med glimten i ögat, men för mig betyder den mycket. Den är en symbol för respekt, att ta jobbet på allvar. Jag tycker nämligen man ska göra saker ordentligt, annars kan det lika gärna kvitta. Maten blir mycket godare och jobbet mycket roligare om man går in för det. Jag har också lärt mig att man aldrig blir fullärd. Det är det som är så härligt med mat, man hittar hela tiden nya sätt att få det att fladdra till i gomseglet. Jag lusläser era kommentarer för att utveckla mig i min matlagning.
Prylarna i köket..
Det gäller också prylarna i köket. Jag är allergisk mot dålig kvalitet och blir Kapten Haddock-förbannad på lurendrejare som tjänar smutsiga pengar på dåliga arbetsvillkor. Därför tillverkar jag kaptenens stekhäll i Sverige, av svenska råvaror. Närmare bestämt i västgötska Ljungsarp. Visst, det kostar en slant, men om du räknar på vad stål, ekträ och riktiga löner kostar så tror jag du kommer tycka som jag, att det är väl värt att betala för. När allt kommer omkring handlar det ju om njutning. Och då kan man inte ha dåligt samvete.
Apropå njutning skickar du ett mejl till info@kaptenmat.se om du önskar boka in mig till ditt företagsevent eller privata fest.
Passionen för mat
Om du läst så här långt förstår du säkert att jag inte bara säljer stekhällar. Jag lever mitt liv vid hällen, det är min favoritplats. Ibland tänker jag att detta med att vara en stekhällslover, det är att älska livet. Visst, det kanske låter fånigt. Men när det gäller mat och njutning är allvaret och skrattet som potatis och sås, oumbärliga och nära.
Varma hälsningar
Kapten Mat
*
Vill du också uppleva matlagning på stekhäll?
Varför vi har marknadens bästa häll