Korv med fräscha toppingar

I veckans avsnitt fyller jag stekhällen med franska robusta korvar i alla dess former och lagar tre "måste-toppingar" för varje korvfantast. Men du behöver inte åka till Frankrike för att handla korv utan besök en välsorterad livsmedelsaffär och handla på dig färska korvar i alla dess former och skapa din egna korvbuffé.
Förberedelser 30 minuter
Tilllagningstid 45 minuter
Portionär 4 pers

Utrustning

  • Stekhäll eller stekpanna
  • Stekspade
  • Stektång
  • Spackelspadar
  • Visp
  • Bunke

Ingredienser
  

Remoulade

  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl grovhackade pickels
  • 1 tsk curry

Kaptenens fräscha morötter

  • 3 rivna morötter
  • ½ pressad citron
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk hackad timjan
  • salt & peppar

Tomat- och avocadosalsa

  • 6 tomater finhackad
  • 1 silverlök finhackad
  • 1-2 chili finhackad
  • 2 avocado
  • salt & svartpeppar
  • 1 pressad citron
  • 2 msk flytande honung

Video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating