Korv med fräscha toppingar
I veckans avsnitt fyller jag stekhällen med franska robusta korvar i alla dess former och lagar tre "måste-toppingar" för varje korvfantast. Men du behöver inte åka till Frankrike för att handla korv utan besök en välsorterad livsmedelsaffär och handla på dig färska korvar i alla dess former och skapa din egna korvbuffé.
Utrustning
- Stekhäll eller stekpanna
- Stekspade
- Stektång
- Spackelspadar
- Visp
- Bunke
Ingredienser
Remoulade
- 2 dl majonnäs
- 1 dl grovhackade pickels
- 1 tsk curry
Kaptenens fräscha morötter
- 3 rivna morötter
- ½ pressad citron
- 2 msk flytande honung
- 1 msk hackad timjan
- salt & peppar
Tomat- och avocadosalsa
- 6 tomater finhackad
- 1 silverlök finhackad
- 1-2 chili finhackad
- 2 avocado
- salt & svartpeppar
- 1 pressad citron
- 2 msk flytande honung
Lämna ett svar