
Lyxburgare med SampeV2
I detta avsnitt bjöd jag SampeV2 och Joppe på extravaganta hamburgare som inte gick av för hackor. Kolla igenom videon hur jag lagar till burgarna och se ingredienslistan som en inhandlingslista. Om det är långt kvar till lön så kan du byta ut vissa av ingredienserna.
Utrustning
- Stekhäll eller stekpanna
- Stekspade
- Spackelspade
- Kniv
- Kastrull att smasha med
- Bakplåtspapper
Ingredienser
- 1,2 kg färs på utvalda delar av Wagyu 12 puckar a 100 gram
- 12 hamburgerbröd
- 12 skivor cheddarost av bästa sort typ Väddöost
- Salt & peppar
Fransmannens
- 300 gram anklever vänd i mjöl innan stekning
- 1 dl majonnäs
- 2 msk fikonmarmelad
- salladsblad
Ryssens
- 50 gram Belugakaviar
- 1 dl majonnäs
- 100 gram picklad silverlök
- salladsblad
- pressad citron
Kaptenens
- 1 stor hummer (ej kokt)
- 3 klyftor vitlök
- 50 gram smör
- 1 dl majonnäs
- 100 gram mango
- 100 gram avocado
- 1 röd spansk peppar
- 1 pressad lime
- Salt & peppar
Lämna ett svar