
Fettuccine Alfredo med ett basilika- och rosmarinmarinerat kalvspett
Ännu en Italiensk pastaklassiker lagad med stor kärlek på gårdsplanen hos en av Italiens mest respekterade Grana Padanoproducenter. Enkelt och gott som så mycket annat från det italienska köket. Här så kompletterar jag min Pasta Alfredo med ett kryddigt kalvspett som höjer upp hela måltiden till fulländning.
Utrustning
- Stekhäll eller stekpanna
- Stekspade
- Spackelspade
Ingredienser
- 500 gram pasta Fettuccine gärna färsk
- 2 schalottenlökar
- 3 dl grädde
- 2 dl mjölk
- 300 gram riven Grana Padano
- Salt & svartpeppar
- olivolja
Kalvspett
- 480 gram kalv av lämpliga styckdetaljer
- 4 träpinnar
- olivolja
- basilika
- rosmarin
- 2 msk vinäger
- Salt & svartpeppar
Lämna ett svar