Fettuccine Alfredo med ett basilika- och rosmarinmarinerat kalvspett

Ännu en Italiensk pastaklassiker lagad med stor kärlek på gårdsplanen hos en av Italiens mest respekterade Grana Padanoproducenter. Enkelt och gott som så mycket annat från det italienska köket.
Här så kompletterar jag min Pasta Alfredo med ett kryddigt kalvspett som höjer upp hela måltiden till fulländning.
Förberedelser 15 minuter
Tilllagningstid 20 minuter
Måltid Pasta
Kök Italian
Portionär 4 pers

Utrustning

  • Stekhäll eller stekpanna
  • Stekspade
  • Spackelspade

Ingredienser
  

  • 500 gram pasta Fettuccine gärna färsk
  • 2 schalottenlökar
  • 3 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 300 gram riven Grana Padano
  • Salt & svartpeppar
  • olivolja

Kalvspett

  • 480 gram kalv av lämpliga styckdetaljer
  • 4 träpinnar
  • olivolja
  • basilika
  • rosmarin
  • 2 msk vinäger
  • Salt & svartpeppar

Video

Nyckelord Pasta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating