Friterad snapper med pico de gallo

Friterad hel snapper eller liknande är nog semesterrätten no. 1 worldwide när vi kommer till fisk. I all sin enkelhet så är det bara att ta ut inälvor, fjälla, snitta tvärsöver, krydda och fritera. Servera tillsammans med en het mexikansk pico de gallo, pressad lime och måltiden är komplett.
Förberedelser 30 minuter
Tilllagningstid 30 minuter
Måltid Fisk
Kök Mexican
Portionär 4 pers

Ingredienser
  

  • 4 hela fiskar typ snapper. Urtagna och fjällade
  • lökpulver
  • salt
  • svartpeppar
  • frityrolja

Pico de gallo

  • 4 stora tomater
  • 1 stor lök (gul, silver eller röd)
  • 1 jalapeno
  • 1-3 habanero
  • 1 kruka koriander
  • 2 lime
  • 1 citron
  • ½ tsk salt

Video

Nyckelord seafood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating