Öppen lasagne med kantareller och pancetta

Skepp ohoj alla stekhällslovers,
I veckans avsnitt tar sig Kamerakvinnan an en oförskämt enkel maträtt att laga. Öppen lasagne med pancetta och kantareller är de rena smakernas urmoder och är dessutom ett mycket intressant sätt att äta pasta på. Servera med ett schyst Shirazvin från Australien som passar Kamerakvinnan som handsken. Om videon uppskattas bjuder hon även på blåbärspaj nu till helgen. Buon appetito ?‍✈️❤️?⚓️
Förberedelser 15 minuter
Tilllagningstid 15 minuter
Måltid Pasta
Kök Italian
Portionär 4 pers

Ingredienser
  

  • 400 gram färska lasagneplattor
  • 500 gram kantareller
  • 200 gram pancetta
  • 2 dl grädde
  • 1 dl riven italiensk hårdost
  • salt & svartpeppar

Video

Nyckelord Pasta, Quick & Easy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating