Surf and Turf

Det bästa från både havet och ladugården serverat på samma tallrik tillsammans med en härlig choronsås och smörfrästa grönsaker. Det är vad jag bjuder på i veckans avsnitt och som även du med fördel kan bjuda på hemma i trädgården i sommar. Lyxigt, fräscht och en garanterad wow-upplevelse som får gästerna att hoppa högt och kippa efter andan. Till detta en schysst rosé och en massa sol så är inramningen fullbordad. Buon appetito ??☀️?‍✈️
Måltid Huvudrätt
Portionär 4 pers

Ingredienser
  

  • 600 gram oxfilé
  • 4-8 st havskräftor
  • 1 broccoli
  • 1 knippe vårlök
  • 2 citroner
  • 4 gula tomater
  • 1 ask cocktailtomater
  • 4 klyftor vitlök
  • 2 msk rökt olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • olja och smör att steka i

Choronsås

  • 200 gram smör
  • 1 schalottenlök
  • 5 stjälkar dragon
  • 5 stjälkar persilja
  • 5 vitpepparkorn
  • 1 dl vatten
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 3 äggulor
  • 2 msk dragon hackad
  • 2 msk persilja hackad
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm cayennepeppar
  • 3 msk tomatpuré

Video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating