Boeuf borguignon på stekhäll

Förberedelser 30 minuter
Måltid Huvudrätt
Kök Franskt, French
Portionär 6 pers

Utrustning

  • Stekhäll
  • Kniv
  • Skärbräda
  • Stekspade
  • Spackelspadar

Ingredienser
  

  • 1 kg entrecote
  • 250 gram rimmat el. rökt sidfläsk
  • 3 gul lök
  • 3 schalottenlök
  • 4 vitlöksklyftor
  • 4 morötter
  • 200 gram champinjoner
  • 100 gram syltlök
  • 3 msk tomatpure
  • 1 liter oxfond
  • 1 flaska rött vin
  • 4 lagerblad
  • 1 tsk torkad timjan
  • salt & svartpeppar
  • rapsolja
  • smör

Video

Nyckelord gryta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating