Fjällröding med kantareller och romsås

Förberedelser 30 minuter
Tilllagningstid 30 minuter
Måltid Fisk
Kök Swedish
Portionär 4 pers

Utrustning

  • Skärbräda
  • Kniv
  • Spackelspadar
  • Stekhäll eller stekpanna

Ingredienser
  

  • 4 fjällrödingar paneras i mjöl med salt och peppar
  • 4 dl kantareller
  • Salt & svartpeppar
  • Rapsolja och smör
  • 4 klyftor citron till garnering

Romsås

  • 3 dl Crème fraîche
  • 100 gram löjrom
  • 1 knippe dill
  • Salt & svartpeppar

Smashed potatoes

  • 12 potatisar
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • 100 gram smör
  • Salt & svartpeppar

Video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating