Renentrecote med samesås

På min stekhäll lagar jag en helstekt entrecôte från sarven tillsammans med råstekt potatis och samesås. Enkelt i sin tillagning och kryddning men med komplexa smaker som får varje sann matälskare att bli tårögd.
Förberedelser 15 minuter
Tilllagningstid 40 minuter
Måltid Kött
Kök Swedish
Portionär 4 pers

Utrustning

  • Stekhäll eller stekpanna
  • Stekspade
  • Spackelspade
  • Kniv
  • Skärbräda

Ingredienser
  

  • 600 gram entrecote av ren.
  • 600 gram potatis
  • Rapsolja och smör
  • Salt & Peppar

Samesås

  • 3 dl Crème fraîche
  • 3 dl grädde 40 %
  • 1 tärning kalvbuljong
  • 2 msk dragon
  • Salt & Peppar

Video

Nyckelord Kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating