Fyra lyxtoasts på stekhäll
Nyår är den finaste och mest eleganta aftonen på året och vad passar då inte bättre än att laga till några extravaganta lyxtoasts till dina gäster. Eller vad sägs omKlassisk löjromstoastToast Skagen på hummerAnklevertoast med saurternesgeléRenfilétoast med stekta vaktelägg och färsk tryffel Lyxigt värre men garanterat nyårsmaten som dina gäster aldrig kommer att glömma. Hur mycket Champagne de än dricker. ❤️
Ingredienser
Löromstoast
- 4 skivor vit formfranska
- 100 gram löjrom
- 1 finhackad rödlök
- 2 dl gräddfil
- 50 gram smör (att steka brödet i)
- dill och citron till garnering
Toast Skagen på hummer
- 4 skivor vit formfranska
- 1 stor färsk hummer
- 1-2 dl majonnäs (gärna slagen på vakteläggulor)
- 50 gram löjrom
- 50 gram smör (att steka brödet i)
- dill
Anklevertoast
- 4 skivor vit formfranska
- 4 skivor färsk anklever
- 1 dl Sauternesgelé
- 50 gram smör (att steka brödet i)
- salt & peppar
- Kryddkrasse
Renfilé, vaktelägg och färsk tryffel
- 4 skivor vit formfranska
- 1-2 renfiléer
- 8 vaktelägg
- 1 hel tryffel (att riva över)
- 50 gram smör (att steka brödet i)
- salt & peppar
Lämna ett svar