Fyra lyxtoasts på stekhäll

Nyår är den finaste och mest eleganta aftonen på året och vad passar då inte bättre än att laga till några extravaganta lyxtoasts till dina gäster. Eller vad sägs om
Klassisk löjromstoast
Toast Skagen på hummer
Anklevertoast med saurternesgelé
Renfilétoast med stekta vaktelägg och färsk tryffel
Lyxigt värre men garanterat nyårsmaten som dina gäster aldrig kommer att glömma. Hur mycket Champagne de än dricker. ❤️
Måltid Smårätter
Kök French, Swedish
Portionär 4 pers

Ingredienser
  

Löromstoast

  • 4 skivor vit formfranska
  • 100 gram löjrom
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 dl gräddfil
  • 50 gram smör (att steka brödet i)
  • dill och citron till garnering

Toast Skagen på hummer

  • 4 skivor vit formfranska
  • 1 stor färsk hummer
  • 1-2 dl majonnäs (gärna slagen på vakteläggulor)
  • 50 gram löjrom
  • 50 gram smör (att steka brödet i)
  • dill

Anklevertoast

  • 4 skivor vit formfranska
  • 4 skivor färsk anklever
  • 1 dl Sauternesgelé
  • 50 gram smör (att steka brödet i)
  • salt & peppar
  • Kryddkrasse

Renfilé, vaktelägg och färsk tryffel

  • 4 skivor vit formfranska
  • 1-2 renfiléer
  • 8 vaktelägg
  • 1 hel tryffel (att riva över)
  • 50 gram smör (att steka brödet i)
  • salt & peppar

Video

Nyckelord anklever, hummer, löjrom, ren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating