Eftersom nyårslöftet 2020 är att dricka mer Champagne och som i mitt fall innebär en flaska i veckan resten av året så måste jag balansera kvalitet med pris för att inte tömma kassakistan. Priserna på bolaget spänner ju från 195.- upp till 3390.- så jag kommer definitivt att undvika sämre och dyrare sorter men att prova “billigare” men omvittnat hyfsade är bl.a. ett spår jag skall gå på. För att balansera upp en bra mix i vinkällaren har jag nu fyllt på med buteljer i prisklassen upp till 400.-. Har letat ganska så noga på bolaget och funnit tretton godingar att lägga på lager. Hälften låg på hyllan och resterande på beställningsortimentet. Senare under våren blir det även en bussresa till självaste Champagne med än så länge okända vänner från Facebookgruppen “Champagne”. Det kommer att bli najs. Ganska så najs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *